Міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю розповів, звідки в нього дома гаряча вода і порадив киянам, що робити, щоб стати незалежними від водопостачання.

За словами Кличка, центральне постачання гарячої води відновиться у разі наявності газу, і в той же час радить киянам обзавестися бойлерами. Про це мар української столиці розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Відповідаючи на запитання про те, коли появиться в квартирах киян гаряча вода, Кличко сказав, що це питання – "до Коболєва" (голови НАК "Нафтогазу" Андрія Коболєва).

"От говорять, що Кличко закрутив крани та виключив гарячу воду. Вибачте, я знов починаю жартувати: "Що потрібно, щоб холодна вода стала гарячою?". Підігріти? Правильно! А чим ми гріємо воду? Газом! А газу нам зараз не дають", – заявив мер.

На запитання, чи є в нього дома гаряча вода, Кличко відповів: "У мене бойлер".

"Раніше в усіх було центральне водопостачання. І ми всі залежали від водопостачання. Але всі ми хочемо незалежності в цьому. Якщо є гаряча вода – дуже добре, якщо немає, можна включити бойлер", – пояснив він.

А коли журналіст запитав, чи рекомендує мер Києва купити бойлер, Кличко відповів:

"Я розумію, що не кожен може собі це дозволити. Але ми всі заручники тієї системи, яка дісталася нам у спадок. Вона така".

На резонне зауваження, що людям не цікаво, хто винен у відсутності гарячої води, мер сказав:

"Я готовий це надати, але дайте нам газ! На протязі тижня ми цю проблему вирішимо".

Як відомо, кияни уже кілька місяців потерпають від відсутності гарячої води в домівках. У декого з жителів столиці її нема з травня, а у тих, кому пощастило більше - з липня.

Нагадаємо: Нафтогаз та столична влада не змогли дійти згоди і залишили киян без гарячої води.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поки кияни мріють про гарячу воду, у їхніх домівках зникне навіть холодна.

Також "Знай.ua" писав, жителів української столиці розгнівали новиною про те, що старт опалювального сезону знову відкладається.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще