Киянка потрапила у неприємну ситуацію в тролейбусі, де з неї вимагали сплатити штраф за безквитковий проїзд, коли вона щоно увійшла до транспорту та чекала кондуктора.

Про це написала на сторінці в Facebook Карина Ястреб.

Карина Ятреб

Інцидент стався на маршруті тролейбуса №3.

"Сьогодні у мене сталася дуже неприємна ситуація. У Київ р. на маршруті тролейбус#3 персонал @kyivpastrans вчинив не чесно по відношенню до мене. Приблизно о 15.10 я сіла в тролейбус, підготувала гроші для оплати і чекала, поки кондуктор підійде до мене за оплатою. Замість цього до мене підійшла контролер з номером В810. Я почала їй пояснювати, що я просто не встигла оплатити проїзд, вона мені почала говорити за штраф. Я сказала, що чекала кондуктора, підійшла її колега початку і в грубому тоні говорити мені, що я сама! Повинна була до нього підійти і взагалі він оголошував. Я сказала, що він нічого не оголошував, на що кондуктор сказав, що оголошував. Я сказала, що не чула нічого", - говорить дівчина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Дівчина погодилась оплатити в туж секунду, але її грубо перебивали та сказали, що "вже пізно".

"Продовжували говорити за штраф у розмірі 160 грн, я кажу окей, я готова заплатити штраф, але у мене немає при собі такої суми (я практично не ношу з собою готівку)".

Пасажирка погодилась віддати 140 грн, адже більше у неї не виявилось, проте працівників пастрансу це не влаштовувало.

"Вони мені сказали йти на банкомат. В результаті мене вивели з автобуса і повели до банкомату, на яких підставах незрозуміло. Йшли за мною, як конвой...Мені стали виписувати квитанцію, я запитала навіщо воно мені і що мені з цим робити, у відповідь на це я отримала відповідь "в рамочку поставите, ха ха"."

⠀⠀
Потім Карина зателефонувала в "Київпастранс", та залишила скаргу. їй схо відповіли, що "розберуться".

Як згодом з'ясувала потерпіла, дії працівників пастрансу по відношенню до неї були незаконні.

Нагадаємо, Київ відмовився від маршруток, скоро цей вид траспорту зникне з вулицб столиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві дикі підлітки жорстоко побили охоронців супермаркету.

Також Знай.ua писав про те, що рятуючи дівчину, юрба опинилася під колесами нелюда.

Дивіться: ціни за проїзд у Києві