Компанія Коен Груп планує протягом чотирьох років побудувати торгово-виставковий комплекс під Києвом вартістю близько $500 млн.

Про це пише "Хвиля".

За словами глави компанії Наум Коен, комплекс буде розташований в 13 км від Києва по Одеській автотрасі. Ділянка буде займати 105 гектарів.

Проект буде включати не тільки оптовий ринок з паркуванням на 10 000 місць, але і великий виставковий центр з трьома елітними готелями.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Реалізовувати грандіозний проект почнуть вже в січні 2019 року і його планують повністю завершити через чотири роки.

"У наших планах також побудувати великий концерт-хол на 7 тис. посадочних місць. Тобто буде три комплекси — торгівельний, виставковий і концерт-хол", — розповів Коен.

Інвестором проекту може стати компанія Poonawalla Group.

"Я зацікавлений у цьому проекті, але повинен краще його вивчити і після цього прийняти рішення про інвестування", — сказав, у свою чергу, Пунавалла.

Раніше повідомлялося, що скандальний торговий центр "Гулівер", який розташований у Києві на вулиці Спортивна, спробують продати в системі електронних торгів арештованим майном.

Відповідний лот з'явився в системі напередодні.
Зараз вже відомо, що стартова ціна продажу нерухомості стартує від 18,17 мільярдів гривень.

Однак потенційним покупцям відразу ж доведеться розщедритися і внести передоплату у розмірі 9,85 мільйонів гривень.

Крім того, наголошується, що лот виставив на продаж "Ощадбанк", у якого даний торговий центр знаходиться в заставі.

Варто відзначити, що раніше на ТРЦ "Гулівер" був накладений арешт у зв'язку з кримінальною справою, яку було відкрито проти власників банку "Михайлівський" за підозрою у фінансових махінаціях.

Нагадаємо, у грудні 2018 року в Києві відкриється скандальний ТРЦ "Оазис".

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про ще одне скандальне будівництве, яке збираються почати в Києві.

Також "Знай.ua" писав, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік.