В поліції Києва повідомили деталі резонансного випадку, який стався 2 жовтня, біля Центрального залізничного вокзалу. Нагадаємо, там невідомі на сірому авто викрали дівчину.

Правоохоронці вже затримали підозрюваних і звільнили заручницю, яку кілька годин утримували в підвальному приміщенні супермаркету.

поліція
поліція

"На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля Центрального ж/д вокзалу дві жінки насильно посадили дівчину в машину і поїхали. Негайно було введено оперативний план "Перехоплення" для розшуку автомобіля, а на місце виїхала слідчо-оперативна група. На вулиці Будівельників у Дніпровському районі патрульні зупинили авто, схоже за прикметами. У салоні знаходилися дві жінки – 39-річна водій і 40-річна пасажирка. Вони спочатку заперечували свою причетність до скоєння правопорушення, а потім у всьому зізналися", – повідомляють в ГУ НП Києва.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правоохоронцям господиня автомобіля розповіла, що біля вокзалу у неї пропала сумка з документами. Неподалік вона з подругою побачила групу підозрілих жінок – їх запідозрили у крадіжці. Одну дівчину з групи вони силоміць відвезли з собою з умовою повернути, коли знайдеться сумка.

"Жінки відвезли заручницю у власний магазин і залишили в підвалі. Після цього подруги поїхали у справах, тоді їх автомобіль і зупинили поліцейські", – розповіли в поліції Києва.

поліція
поліція

Дівчину правоохоронці звільнили і повернули родичам. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 146 ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що 6 вересня в Оболонському районі Києва на вулиці Мате Залки невідомі в масках викрали двох школярок: дівчата відбивалися і кликали на допомогу, але їх швидко посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку. Чоловік, який став свідком інциденту, розповів, що група людей у чорних масках заштовхала двох дівчаток в автомобіль.

Нагадаємо, в Києві серед білого дня викрали двох школярок, копи на вухах.

"Знай.uа" писав, что в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною.

Також Знай.uа" повідомляв, що український моряк потрапив у полон до піратів в Нігерії.