На фасаді універмагу "Україна" в Києві пробіг загадковий біжучий рядок, текст якого оспівує роботів і виступає з закликом до знищення усього людства. Відеозапис був опублікований місцевим жителем на порталі "Київ Оперативний".

"Слава роботам! Вбити всіх людей!", - повідомляється в текстовому повідомленні.

Відео потрапило на запис випадкового перехожого. "Що, якщо станеться повстання роботів? Ось, приміром, у ТРЦ "Україна" вже почали натякати", - підписаний ролик.

Що стало причиною появи даного тексту на табло, і хто це зробив, на даний момент залишається невідомим. Цікаво, що "Слава роботам! Вбити всіх людей!" - це популярний мем, що відноситься до постійно виголошуваної головним героєм фрази - роботом Бендером в американському мультсеріалі "Футурама", автори якого - творці популярного мультсеріалу "Сімпсони".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Что, если случится восстание роботов? Вот, допустим, в ТРЦ Украина уже пошли какие-то намёки🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 2 oktober 2018

Нагадаємо, раніше тривожний знак, що загрожує людству, також був отриманий від лякаючої здавна планети Нібіру.

Як повідомляють дослідники, паніка, яку викликає дане небесне тіло, не безпричинна. Відзначається, що знак був отриманий в Канаді. 27 вересня жителі міста Салаберрі-де-Валлифилде провінції Квебек виявили в небі чорне коло загадкового і незрозумілого походження.

На відеозаписі помітний страшне чорне коло правильної форми, яке нависло над головами людей. Дивне явище протрималося на небосхилі протягом декількох хвилин, а потім зникло так само несподівано, як і з'явилося.

Уфологи не сумніваються, що до всього причетна планета Х. Вони вважають, що Нібіру вже не має можливості ховатися від людських очей і "стежить" в атмосфері різними способами.

Дослідники припускають, що скоро люди побачать і саму планету, яка, згідно з прогнозами, з'явиться вже незабаром.

Також щось подібне раніше спостерігалося в Казахстані.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у записах Ньютона знайшли конкретну дату смерті всього живого на Землі.

Також Знай.UA повідомляв, що в Біблії була знайдена дата Третьої світової війни, в якій Росія і Китай атакує США, після чого людство загине.

Крім цього, Знай.UA розповів, що Стівен Хокінг передбачив жахливу катастрофу, від якої вимруть люди.