В українській столиці на НСК "Олімпійський" відбувся грандіозний концерт іспанського співака Енріке Іглесіаса.

Однак, після довгоочікуваного концерту на київській арені залишилися несподівані купи сміття.

Нагадаємо, що концерт пройшов в останній день вересня. Столичні ЗМІ пишуть, що з ранку персонал "Олімпійського" зайнявся прибиранням, а прибирати тут дійсно є що.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Кожен подібний захід в українській столиці загрожує великими купами сміття. Натовпи людей з їжею, стаканчиками кави та чаю, пляшками, сигаретами. І ситуацію не рятує навіть велика кількість урн для сміття.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київ потопає у нечистотах. У центрі столиці люди борються зі сміттям та комунальниками, які абсолютно не поспішають його вивозити. Про це повідомляє телеграм-канал "Kyiv LIVE".

Так, сміттєві баки які стоять неподалік від Арки дружби народів, потопають в горах гнилі. Переповнені баки не вивозили давно, але у мешканців немає іншого виходу, як скидати заповнені пакети один на одного.

Варто нагадати, що у Херсонській області внаслідок вибуху на території військової частини біля села Раденське Олешковського району потерпілим виявився військово-службовець контрактник. Таку інформацію повідомляє місцеве видання "Новий день". Як з'ясувалося, вибух стався в ніч на 30 вересня.

37-річний військовий потрапив у районну лікарню з проникаючим осколковим пораненням черевної порожнини і травмою руки, після якої довелося ампутувати два пальці. Причина, за якою стався вибух, на даний момент невідома. Як передає глава прес-служби поліції області Ірина Атаманенко, на місці події проводять роботи слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

Нагадаємо, смертельні хвороби, кінець екології та штрафи: тим, чим в Україні займаються прямо зараз - вже поза законом.

Як повідомляв Знай.uа курорт, зруйнований варварами: блогер шокував мережу реальними кадрами з Криму.

Знай.uа писав, побудували зі сміття: під Києвом обрушилася школа, тисячі дітей на вулиці.