Інцидент стався в неділю, 30 вересня, в Києві за адресою вулиця Франка, 37. Чоловік перевернувся на рівній дорозі. І винен у цьому сам.

Водій вантажівки заснув за кермом і в результаті врізався в огорожу, розвернув її, залишивши лише 10-метрову діру. Вантажівка в результаті зіткнення з огорожею перекинулася, проте водій не постраждав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сам водій запевняє, що всього на секунду моргнув, а прокинувся вже в перекинутій машині. Хоча вибиратися йому допомагали поліцейські, ніхто в цій аварії не постраждав.

Найімовірніше, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. На місці безглуздої аварії працювали представники патрульної поліції.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 30 вересня, в Києві стався жахливий інцидент. Так добряче напідпитку поліцейський влаштував жахливу стрілянину. Про це повідомляє "Київ оперативний"

У столиці вночі, близько 02:30 на лінію 102 надійшов виклик про те, що четверо невідомих посеред вулиці відкрили вогонь.

На місце події негайно виїхав наряд поліції охорони і затримав чотирьох порушників. Відомо, що група молодих людей з невідомих причин відкрила вогонь з травматичної зброї.

Зловмисники були затримані нарядом поліції. Той, на кого була зареєстрована зброя виявився поліцейським з Київської області.

В даний час правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Деталі і долю київського поліцейського поки не коментують.

Як передають ЗМІ, під час огляду місця події, правоохоронці виявили стріляні гільзи та вилучили у одного з затриманих пістолет "Макарова", призначений для стрільби гумовими кулями.

Нагадаємо, п'яний коп влаштував жахливу стрілянину в Києві. Поліцейський стріляв з травматичної зброї.

Як повідомляв "Знай. ua", дорога в Харкові знову залита кров'ю, копи шукають горе-водія.

"Знай. ua" писав, що нахабні копи влаштували пекельну аварію. За свідченнями копи порушили правила.