В українській столиці стартував довгоочікуваний марш за права тварин. Головною метою акції є - звернути увагу суспільства до важливої проблеми жорстокого поводження з тваринами.

Відомо, що за ініціативою організації UAnimals заходи проходять відразу в 20 містах країни. Старт маршу відбувся в столичному парку Шевченка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На сторінці акції в Facebook організатори послалися на слова Махатми Ганді, який визначав велич і моральність народу по тому, як він веде себе з тваринами, і сформулювали вісім вимог.

Деякі вимоги:

- заборона тварин у цирках та дельфінаріях, закрити хутряні ферми, притравні станції та контактні зоопарки.

- налагодження роботи центрів реабілітації та утримання тварин, постраждалих від людини та її діяльності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці з хвилюванням спостерігали за тим, як просувається справа по захисту прав тварин, зокрема з забороною на використання їх хутра для виробництва одягу.

На днях мережу вразила новина про те, що ця петиція набрала більше 26 000 підписів з 25000 необхідних на сайті Верховної Ради. Про це стало відомо з інформації на сайті петицій Ради. Таким чином, на момент 15:30 29 вересня кількість підписів досягла 26 674. До закінчення збору підписів ще два дні.

Варто нагадати, що в Росії бобер знеструмив кілька селищ. Інцидент стався в Солтонському районі Алтайського краю бобер залишив без світла півтори тисячі людей. Про це повідомляє компанія "Алтайенерго", яка займається поставками до регіону.

"Персонал "Алтайенерго" оперативно намагається повернути електрику до будинків жителів Солтонського району, яку вони втратили з вини бобра. Диверсію звір зробив, зваливши погризене ним же дерево на лінію електропередачі (ЛЕП) 10 кіловольт через її межі охоронної зони. Тварина залишила без електрики півтори тисячі людей", — розповіли в компанії.

Нагадаємо, унікальні можливості домашніх тварин.

Як повідомляв Знай.uа тюлень жорстко побив туриста восьминогом.

Знай.uа писав, вчені назвали найбільшу тварину планети.