Інцидент стався в ніч на суботу, 29 вересня в Києві. Чоловік, ймовірно в стані алкогольного сп'яніння йшов прямо посеред дороги.

Про це повідомляє портал dtp.kiev.ua у Facebook.

Вночі посеред дороги в районі Поштової площі столиці йшов пішохід. Відомо, що чоловікові робили зауваження не тільки автомобілісти, а й перехожі. Однак він на прохання і звернення на свою адресу ніяк не реагував.

Чоловік йшов по набережній від Поштової до Контрактової площі і приблизно через 200 метрів його збив автомобіль, який не помітив незвичайного учасника руху.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік, який зважився на нічну прогулянку по трасі і, ймовірно, сам не усвідомлював, що робить щось не так, був госпіталізований у важкому стані.

В мережі користувачі обурилися таким недбалим ставленням людей до власного життя і стали на бік водія. Деякі називали чоловіка смертником і жалкували, що із-за такого персонажа тепер водієві загрожує реальний термін.

Найімовірніше, відзначають користувачі, слідчий вирішить, що пішохід не з'явився зненацька з боку, а йшов по дорозі, а тому був передбачуваним учасником руху.

В Киеве в районе Почтовой площади ночью прямо посреди дороги шёл пешеход сейчас вы будете негодовать, почему его никто не побил, но обычно в жизни вам слабо даже сделать элементарное замечание Поэтому не стройте из себя рембо и идите пить кефир 1%:) /если этот текст вам трудно понять, читайте книжки и газеты/

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 28 september 2018

Інші ж зазначили, що не можна повністю виключати і провину водія. Адже зараз багато хто не вміють гальмувати і не знають гальмівний шлях свого автомобіля.

Нагадаємо, чергова "Зайцева" в Харкові скалічила шість людей. BMW влетів у маршрутку, яка стояла на зупинці.

Як повідомляв "Знай. ua", водій-неадекват протаранив коляску з немовлям і зник. Дитина в лікарні, водія шукають.

"Знай. ua" писав, що пасажири з дітьми в пастці, благають про допомогу, так як невідомі напали на київську маршрутку. Родичі захоплених пасажирів терміново викликали копів.