Відвідувач пабу з популярної київської мережі "Портерпаб" знайшов в своїй тарілці з м'ясом своєрідну "білкову добавку" у вигляді величезного жука. Про це повідомляє telegram-канал "ХК".

Повідомляється, що жука знайшли в пабі, що знаходиться на станції метро Либідська.

"Величезний, живий жук у вашій бастурмі. Портер на Либідській зробить вам вечір. А ми зробимо їм нерви. Оце срач розвели", - пишуть на каналі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Звичайно, можливо цей жук і є той самий Грегор Замза зі знаменитого роману, але це все одно не виправдовує той факт, що його потрібно їсти", - пишуть в коментарях.

Раніше ми писали, що популярну мережу локшина-барів Noodle Doodle викрили в антисанітарії. Про це розповіла Ольга Данилова в Facebook.

За її словами, разом з подругою вони вирішили поїсти в ТРЦ Dream Town. Серед точок харчування, розташованих на фуд-корті, їм сподобалися саме Noodle Doodle. Однак коли вони отримали своє замовлення, Ольга вирішила подивитися під вкладиш на підносі, виданому на касі.

Виявилося, що до вкладишу із зворотного боку прилипла маса тарганів, деякі з них навіть ще ворушилися.

Також ми писали, що на каналі "ХК" Telegram опублікували ролик з столичного "Сільпо", який розташований в районі станції метро "Лук'янівська".

Вздовж усього торгового залу вільно розгулюють таргани. Руді гості залазять, куди тільки заманеться – мішки з товарами відкриті, ніхто із співробітників не стежить за зберіганням. Тому зовсім не дивно, що такий провісник антисанітарії та хвороб тут просто не помітили.

Навіть коли тарган впритул підібрався до каси, де теоретично повинен був викликати у продавців хоча б якусь реакцію, його ніхто не бачив.

Чи знає керівництво "Сільпо", яку небезпеку несуть такі випадки для здоров'я клієнтів, поки невідомо.

Нагадаємо, популярний київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готової випічки повзають таргани.

Також портал "Знай.uа" передавав, що в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.