Популярну київську мережу локшина-барів Noodle Doodle викрили в антисанітарії. Про це розповіла киянка Ольга Данилова, повідомляє телеграм-канал "ХК".

За її словами, разом з подругою вони вирішили поїсти в ТРЦ Dream Town. Серед точок харчування, розташованих на фуд-корті, їм сподобалися саме Noodle Doodle. Однак коли вони отримали своє замовлення, Ольга вирішила подивитися під вкладиш на підносі, виданому на касі.

Всем ( кто только поел ) видео смотреть не советую!!!!!!!!! Это в кафе ТРЦ "Дрим Таун " (г. Киев)!!!!! Я такой жесть давно не видел((((((( Слабонервным не смотреть! П.с. Для справки кто виноват: сотрудники кафе и организация по дезинфекции. Но надеюсь собственники ТРЦ сделают ряд шагов по наведению порядка.

Geplaatst door Максим Несмиянов op Woensdag 26 september 2018

Виявилося, що до вкладишу із зворотного боку прилипла маса тарганів, деякі з них навіть ще ворушилися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я мала сміливість його підняти. Видовище не для людей зі слабкими нервами — таргани, личинки. Я просто в шоці", - пише вона у своєму пості.

Прямо на відео помітно, як дівчина вирішила пройти до Noodle Doodle разом з цим підносом і поспілкуватися зі співробітниками закладу. У цей момент на касі як раз протирали ці самі підноси. Коли Ольга поцікавилася, що це таке, і підняла вкладиш, було помітно, як співробітниця сама шокувалася.

"Ну ми їх труїмо, не допомагає", - так Ользі відповіла касир.

Пізніше представники Noodle Doodle опублікували в Facebook пост з вибаченнями. Адміністрація оперативно відреагувала на інцидент і закрила точку на дезінсекцію.

[embed]https://www.facebook.com/noodledoodleua/posts/1875100369192208?__xts__

"У кожного бувають помилки, і ми не виняток. Ми закриваємо наш ресторан в ТРЦ Dream Town на дезінсекцію і повну перевірку процесів контролю якості разом із санітарними службами", - написали вони у своєму пості.

Також представники ресторану зазначили, що вони запускають по черзі у всіх точках мережі такі ж перевірки і обов'язково пізніше повідомлять про їх результати.

Нагадаємо, популярний київський супермаркет виявився помойкойю.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", посеред "Сільпо" носяться руді гості, приємного.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що у "Сільпо" продають цукерки з неприємним сюрпризом всередині.