У четвер, 27 вересня, під час засідання депутати Київради проголосували за те, щоб селище Коцюбинське офіційно став частиною Києва. Відповідну пропозицію відправили на розгляд до Верховної Ради.

Як повідомляє портал Depo.ua, при обговоренні можливого приєднання населеного пункту більшість депутатів поставилися до ідеї досить позитивно.

"На засіданні виступила депутат сільради Коцюбинського Ольга Матюшина. Вона запевнила, що більшість жителів селища хочуть стати киянами. У березні було відповідне громадське обговорення і 61% жителів проголосував за приєднання до столиці", — йдеться в повідомленні.

Наступний крок за парламентом: тут будуть розглядати пропозицію Київради і вирішувати, прийняти або відхилити її.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Кияни зможуть перевірити законність будь-якого будівництва

Електронна система міського земельного кадастру Києва незабаром стане доступною для кожного мешканця столиці.

Найбільше українське видавництво не соромлячись "розпиляли"

Журналісти повідомляють, що біля станції метро "Шулявська", постійним користувачем якого є Державне видавництво "Преса України" Державного управління справами Президента України, побудують житловий комплекс.

Представники ЗМІ оприлюднили відповідну документацію - Детальний план території (ДПТ), який затвердили ще 20 грудня 2017 року.

Нагадаємо, столичний забудовник багатоповерхівок вирішив, що набережна належить йому, тому відгородив пішохідну зону парканом.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, що колишніх працівників "Київміськбуду-2" змушують виїхати з гуртожитку, в якому вони прожили чималу кількість років.

Також портал Знай.uа писав про те, що одним із найпопулярніших способів заробітку в Києві стабільно є обман у сфері нерухомості.