Для жителів української столиці вигадали нові труднощі. Так, у Києві майже на цілий тиждень змінять маршрут тролейбусів № 18 та №33. Електротранспорт курсуватиме за новими маршрутами з 25 по 30 вересня.

Видання Информатор з посиланням на "Київпастранс" повідомляє, що дані зміни пов'язані з ремонтом шляхопроводу на перетині вулиці Олени Теліги та вулиці Кирилівській.

Тролейбуси

Останнє відправлення тролейбусів в рейс за своїми маршрутами:

тролейбуси № 18 від Майдану Незалежності — о 23:30, від вулиці Сошенка — о 23:15; тролейбуси № 33 від залізничного вокзалу "Південний" — о 23:35, від Мінського масиву — о 23:00.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З 00:30 до 5:30 рух тролейбусів буде організовано із змінами за наступними маршрутами:

тролейбуси № 18 — від Майдану Незалежності до Мотоциклетного заводу; тролейбуси № 33 — від залізничного вокзалу "Південний" у Мотоциклетний завод.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 14 липня у громадському транспорті Києва значно подорожчав проїзд. У наземному комунальному транспорті ціна зросла з 4 гривень до 8 гривень і з 5 до 8 гривень в метрополітені. Чому жителі столиці повинні платити більше – читайте в нашому матеріалі.

Варто нагадати, що стало відомо, що в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов представив стратегію розвитку ПАТ "Укрзалізниця" до 2021 року.

Стратегія суспільства грунтується на 5 бізнес-вертикалях: вантажні перевезення та логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво та сервіс.

Відомо, що в заході беруть участь члени правління товариства Іренеуш Василевський та Ремігіуш Пашкевич, директори товариства, представники ACC, EBA, АМПУ, міністерств, вантажовласники та оператори, виробники рухомого складу та ЗМІ.

Нагадаємо, любителів неправильно паркуватися покарають по-новому.

Як повідомляв Знай.uа дихніть в трубочку: вчені винайшли експрес-тест на втому.

Знай.uа писав, як купити і пригнати євробляхи в Україну, поради експерта.