У Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі напідпитку жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію і врізалася в будівлю церкви. Такі дані повідомляє видання Інформатор.

Як розповів водій Dacia Logan, він прямував у бік вулиці Оноре де Бальзака, перед ним їхав ВАЗ 2106, який біля перехрестя різко звернув вправо. Тут же в Dacia вїхав Lanos лоб в лоб з вимкненими фарами.

Від сильного удару Dacia винесло на протилежну сторону дороги, а Lanos вирушив далі і, проїхавши приблизно 200 метрів, загальмував тільки в будівлі церкви Ісуса Христа.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як стало відомо, автомобіль вела жінка, яка за всіма ознаками була п'яна. Пізніше вона повідомила, що "трохи випила".

Через ДТП постраждали двоє пасажирів Dacia: жінка і чоловік потрапили до лікарні.

На даний момент правоохоронні органи з'ясовують деталі і причини події.

Раніше стало відомо про страшну смертельну ДТП в Запорізькій області. 17-річний підліток виявився п'яним водієм. Автомобіль "ВАЗ 2121", за кермом якого перебував недбайливий гонщик, вирвався на зустрічну смугу і врізався в спрямовану назустріч машину "ВАЗ 2101". Водій останньої помер на місці.

Пасажири і водій другого автомобілю відбулися незначними травмами. Хлопця госпіталізували під наглядом співробітників правоохоронних органів.

Також раніше повідомлялося про п'яний бешкет у Києві, учасник якого, молодий чоловік, бив скло в машинах і кидався під колеса поліцейським. Коли ж все-таки на нього звернули увагу правоохоронці, він не зупинився. У підсумку хлопця затримали за хуліганство і напад на поліцейського.

Нагадаємо, у Києві водій ледь не вбив жінку з дитиною, порушуючи ПДР.

Раніше Знай.UA розповідав про те, що в Києві сталася смертельна ДТП. Водій-рецидивіст втік.

Також Знай.UA публікував відео страшної ДТП у Тернополі, в якій бензовоз зносив машини.