В дитячому саду No210 у Києві дитина на обід з'їла суп з дротом. Таку інформацію повідомляє Politeka.

Лікарі поки так і не змогли витягнути чужорідне тіло, а вихователі садка відмовляються як-небудь реагувати на те, що трапилося.

Про те, що сталося з його дитиною, розповів у Фейсбуці Всеволод Некрасов. Він повідомив, що 19 вересня після приходу з садка дитина попросила його більше не водити туди, так як "в супі дріт".

"Я його забрав, але він все одно мені якось попався", - розповів малюк.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він повідомив, що предмет був сірий, близько 2-3 сантиметрів в довжину і він залишився у нього трохи нижче шиї всередині. Обстеження в лікарні показало, що дійсно в стравоході хлопчика є чужорідний об'єкт.

Після цього лікарі дали пораду дитині кілька днів їсти тільки рідке, а батьки почали телефонувати вихователям дитсадка, щоб дізнатися всі деталі. Завідувач навчального закладу сказала, що відправилася на виїзну конференцію і не може говорити, а вихователька хлопчика жодного разу так і не запитала, як він себе почуває.

Через кілька днів, 22 вересня, хірург з "Охматдиту" підтвердив, що на першому рентгені присутнє чужорідне тіло. Але після того, як знімки зробили знову, його не було помітно. Видима загроза для здоров'я дитині минула, але, як повідомляють батьки, в саду не намагаються дізнатися причину того, що сталося, або запитати, чи живий хлопчик.

У коментарях до запису користувачі припускають, що дріт міг виявитися частиною металевої мочалки для миття посуду. Всеволод Некрасов уточнив, що більше ніхто з групи не знаходив таке. До того ж, батько помітив, що все сталося після того, коли він публічно виступив за звільнення вихователя з їх групи.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що працівник дитячого садка в США порізала дітей і батьків ножем.

Також Знай.UA писав про те, що в Молдові стихія знесла дитячі сади.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що педіатр розповіла, чому вихованці дитячих садків так часто хворіють.