У ніч на 24 вересня в Києві вщент згорів автомобіль. Вдалося встановити, що до пожежі причетний пасажир таксі, який влаштував вибух.

Інцидент стався за адресою Регенераторна, 4, близько 01:20.

Про цеповідомляє "Інформатор".

Як з'ясувалося, горів автомобіль Ford Focus. Машину підпалив чоловік.

За словами патрульного Олега Седлярука, він з напарником прямував на виклик і побачив, що під машиною щось вибухає. Коли поліцейські підбігли до місця, то побачили, що автомобіль вже горить.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Очевидці вказали копам на чоловіка, який у той момент втік за будинок. Правоохоронці влаштували погоню за підозрюваним. і побачили, що він сідає в Peugeot 605, яка завелася.

граната

Правоохоронцям вдалося наздогнати Peugeot і зупинити його. У машині знаходилися двоє чоловіків. В ході розслідування було встановлено, що це таксист і пасажир Євген. При огляді особистих речей пасажира були виявлені наручники, предмет схожий на пістолет і гранату.

згоріло авто

Водій таксі розповів, що це була проміжна адреса. Він взяв замовлення з вулиці Будівельників через Промислову, 4 і потім на ЖК "Чайка".

Його пасажир посеред шляху слідування попросив почекати пару хвилин. Євген через 10 хвилин повернувся та сів назад і сказав їхати, але їх саме наздогнали патрульні.

постраждала автівка

Сам підозрюваний спочатку зізнався у скоєному і сказав, що підкинув салют під машину через нерозділене кохання, але коли слідчі наставили на нього камеру, його слова різко змінилися, він усе заперечував.

У момент вибуху власник Ford спав, його розбудила охорона. Чоловік запевнив, що не знає палія, однак зазначив, що поруч з його авто паркується такий самий Ford.

На місце прибули вибухотехніки та вилучили вибухонебезпечний предмет.

При огляді було встановлено, що це незаряджена бойова граната РГД-5.

Також поліцейські встановили, що і раніше Євгена не раз притягували до відповідальності за різні порушення.

У порушника є дружина і дитина.

На місце події викликали рятувальників, екіпажі поліції, вибухотехніків, слідчо-оперативну група, а аткож "швидку".

Наразі всі деталі інциденту зясовують правоохоронці.

Дивіться: Відео з місця вибуху авто у Києві

Поджигателя машины задержали с гранатой

Posted by Информатор Киев on Sunday, 23 September 2018

Нагадаємо, потужний вибух струсонув район в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.ua, потужний виух прогримів у дворі депутата серед ночі, 22 вересня. У двір службовця залетіла граната.

Також Знай.ua писав про те, що у Донецьку поблизу магазина прогримів вибух. В мережу потрапило відео з місця трагедії.