У Києві на Борщагівці невідомий стріляв з житлового будинку.

Така інформація з'явилася в соціальних мережах.

У повідомленні сказано, що на місце події по вулиці Симеренко приїхали працівники одразу кількох служб.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На даний момент можна з упевненістю сказати, що стрілянина велася з житлового будинку. Відомостей про потерпілих поки що не отримано. На місці події натовп, шість машин правоохоронних органів, присутня Нацгвардія.

Раніше стало відомо, що в Харкові сталася бійка між силовиками і ветераном АТО. З'ясувалося, що інцидент стався в районі метро "Завод імені Малишева". Через інцидент загинула одна людина. Загиблий виявився колишнім військовим Нацгвардії України, ветераном АТО. Зазначається, що співробітники СБУ здійснювали слідчі заходи по справі про вимагання групою осіб 50 тисяч доларів у приватної компанії. Чоловік був застрелений під час здійснення силовиками затримання винних. Таким чином, чоловіка у стані клінічної смерті екстрено госпіталізували. Однак відразу ж після прибуття в лікарню карети швидкої допомоги, стало зрозуміло, що чоловік помер.

Нагадаємо, Знай.UA писав про те, що в Києві застрелили підполковника одного з департаментів Нацполиції. Труп чоловіка півдня пролежав у людному місці у власній машині. Відзначається, що чоловікові було 35-40 років на вигляд. Невідомі розстріляли і залишили його тіло в машині. Куля влучила в спину жертви нападу. Куля пробила водійське сидіння і пошкодила панель управління в машині. За всіма ознаками, це було навмисне вбивство.

Також Знай.UA розповів, що у центрі Києва невідомі посеред вулиці чоловіку вистрілили в пах. Так і не вдалося з'ясувати, як саме була нанесена серйозна травма 42-річному киянину. До того ж, незрозуміло, чи хотіли невідомі пограбувати жертву або постріл був здійснений під час бійки. До того ж незрозуміло, травматична чи бойова зброя була у нападників. Чоловіка вдалося відразу ж доставити в лікарню.