У ніч на 23 вересня у Києві і сталася мотрошна ДТП. Водій протаранив авто копів, після чого автомобіль загорівся.

Про це повідомляє "Інформатор".

Аварія трапилася близько 03:20на Повітрофлотському проспект.

За попередніми даними, Зіткнулися Opel Vectra і Hyundai Sonata патрульної поліції. Поліцейські їхали по проспекту в бік Севастопольської площі. На з'їзді з мосту, який йде через проспект Перемоги, вулиці Борщагівській виїжджав Opel. У цей момент сталося зіткнення.

авто загорілось

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Причиною, чому водій налетів на патрль - називають неуважність водія, який у цей момент відколікся на телефон.

Відразу ж після зіткнення Opel загорівся. На щастя, постражджалих в результаті аварії немає.

авто копів

На місці працювали справоохоронці та пожежники, а також чергували працівники швидкої допомоги. Через ДТП рух по Повітрофлотському проспекту за мостом в бік Севастопольської площі перекрили.

Дивіться: Відео з місця аварії на Повітрофлотському проспекті

Додамо, ще одна мотрошна аварія сталсь ввечері, 22 вересня. Неадекватний водій влаштував перегони з копами. В результаті власник Lanos, якого переслідували на Харківському шосе, протаранив патрульне авто та на шаленій швидкості перекинувся на інші автівки.

Нагадаємо, страшна аварія паралізувала вулицю, кияни дістали водія з купи металобрухту. Водія у непритомному стані забрала карета швидкої допомоги.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що винахідлива киянка ховала наркотики в одне місце. І це не те, про що ви подумали.

Також портал "Знай.uа" писав, що кривава ДТП з п'ятьма автомобілями сколихнула українську столицю.

В результаті інциденту одного з водіїв терміново госпіталізували. Попередньо встановлено, що на вулиці Антоновича зіткнулися два автомобіля Toyota Land Cruiser і Volkswagen Caravelle. Вони рухалися в попутному напрямку. За словами очевидців, водій Volkswagen їхав на високій швидкості і його зачепив Toyota, яка намагалася змінити смугу.