У суботу, 22 вересня, ремонтні служби Києва перекрили частину столичного проспекту Миколи Бажана.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У повідомленні говориться, що перекрили дорогу через ремонтні роботи.

Відомо, що з 07:00 до 19:00 буде перекритий місцевий проїзд проспекту на ділянці від станції метро Вирлиця до станції метро Харківська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також в КМДА уточнили, що місцевий проїзд розташований між з'їздами з проспекту Бажана з боку станцій метро.

Нагадаємо, в п'ятницю вранці, 21 вересня, трасу Київ-Одеса перекрили мітингувальники: розлючені українці, яким набрид аварійний стан дорожнього покриття, хочуть достукатися до влади і змусити виправляти ситуацію.

Організатори акції розповіли, що на 17 км траси (де знаходиться поворот до села Круглик), ДТП відбуваються настільки часто, що тільки встигай фіксувати. На цій ділянці не вистачає освітлення, попереджувальних знаків, так і ремонт цій дорозі зовсім не завадив би. Місцеві вважають, що ці заходи зменшать кількість аварій, повідомляє Інформатор.

На трасі ось вже кілька годин як утворилася пробка. Приїхав на місце патруль трохи відсунув мітингувальників і автомобілі змогли почати рух у бік Києва. Тим часом поворот на Круглик і все, що до нього, аж до Глевахи продовжує стояти в тягучці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українців вже досить довгий час турбує питання розмитнення авто на європейських номерах. Проте з'явилися цікаві новини не тільки для власників "євроблях". В Україні водіям можуть дозволити керувати транспортним засобом без наявності прав.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Нідерландах четверо дітей загинули, коли електрокар несподівано виїхав на залізничну колію, де і потрапив у жахливу трагедію.