У Києві переглянули тарифи на холодну воду. Таке рішення обумовлене зростанням вартості електроенергії, реагентів, податків та необхідністю підвищення заробітної плати на підприємстві.

Тариф на послуги з водопостачання та водовідведення у Києві в поточному році може зрости на 17,2%, - до 19,6 гривні за 1 кубометр, повідомила прес-служба "Київводоканалу".

Обговорення проектів постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг з коригування тарифів "Київводоканалу" на 2018 рік відбулося 18 вересня.

За проектом постанови розмір тарифу на централізоване постачання холодної води і водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) може скласти 19,596 гривні за кубометр, тоді як зараз тариф становить 16,716 гривні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тарифи на холодну воду переглянули в зв'язку з необхідністю підвищити зарплати на підприємстві і із-за зростання електроенергії, реагентів і податків.

Крім того, після візиту місії МВФ в Ківа українців, крім підвищення ціни на газ, чекає ще один неприємний сюрприз.

У Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, днями заявили про необхідність підвищення цін на електроенергію.

В підприємстві стверджують, що зараз в Україні тариф для населення покриває лише 50% собівартості електроенергії.

Нагадаємо, "Укртелеком" підвищує тарифи. Подорожчання буде відбуватися в два етапи.

Як повідомляв "Знай. ua", уряд Гройсмана приніс погані новини на опалювальний сезон. Цієї осені українцям готують багато змін. І не менше витрат.

"Знай. ua" писав, що нові ціни на електроенергію змусять українців забути про все. Підвищення тарифів анонсують вже з 1 жовтня.