У п'ятницю, 21 вересня о 21:00 з-за масових заходів перекриють вулицю Хрещатик від Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності. Відкриють рух у понеділок, 24 вересня о 06:00.

Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху столиці.

У неділю, 23 вересня перекриють рух по вулиці Хрещатик від Бессарабської площі, це триватиме до 24:00 23 вересня. У цей день відбудеться Всеукраїнський мотопробіг на вулиці Володимирській до вулиці Хрещатик.

У неділю, на час велопробігу буде призупинено рух тролейбусів за маршрутами № 5, 7, 8, 17, а також автобусних маршрутів № 24, 114, 118.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У неділю, 23 вересня на Андріївському узвозі відбудуться масові заходи. Рух буде перекрито з 06:00 до 23:00. На цей час рух автобусів № 24 і 114 організовують за маршрутом вихідного дня.

23 вересня на Хрещатику будуть святкувати День подяки.

Раніше КМДА повідомила про ремонт ще одного столичного мосту. У заяві йдеться, що в Києві до 28 жовтня частково обмежать рух транспорту на Північному мосту в напрямку Троєщини.

В адміністрації розповідають, що з 5:00 20 вересня до 28 жовтня у зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття тротуару на Північному мосту через річку Дніпро буде частково обмежено рух транспорту.

А саме - в першій смузі руху в напрямку житлового масиву Троєщина.

Нагадаємо, метро буде відслідковувати життя киян. На облаштування метрополітену камерами виділять 3 млн гривень.

Як повідомляв "Знай. ua", у Києві стався жахливий інцидент на вокзалі: роми напали на поліцейських. Як повідомляється, роми напали на поліцейського, але для одного з них це закінчилося плачевно: він потрапив під машину.

"Знай. ua" писав, що у київському метро сталася страшна трагедія. На місці події працюють медики і слідча група.