На Київському вокзалі роми напали на поліцейського. Про це свідчить відео, опубліковане в телеграм-каналі KyivLIVE.

Також аовідомляється, що один з ромів намагався втекти, але його наздогнало авто.

(відео містить нецензурну лексику)

Раніше повідомлялося, що у Дарницькому районі Києва біля будівництва багатоповерхового житлового будинку поліція затримала групу чоловіків зі зброєю. За попередніми даними, вони збиралися влаштувати провокацію. Як повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Києві, під час патрулювання біля м. "Осокорки" правоохоронці помітили близько 80 молодих людей зі спецзасобами.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Щоб попередити можливі провокації, на місце відправили спецназ, наряди патрульних і по тривозі підняли територіальне управління поліції", — розповіли столичні правоохоронці.

Побачивши їх, молоді люди кинулися врозтіч, однак поліція змогла затримати близько 40 осіб. "У них були щити, гумові палиці і навіть зброя", — розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника ГУ Національної поліції Києва Віктор Нечитайло.

Відмітимо, що процес будівництва на Осокорках вже не раз намагалися зірвати. Приміром, наприкінці липня там сталися сутички між членами "Національного корпусу" і поліцією.

Прикриваючись мітингами проти нового житлового комплексу, деякі організації влаштовували напади на представників забудовника та правоохоронців. Протестувальники кидали в них яйця, каміння і димові шашки. Деякі місцеві жителі ведуть боротьбу з новою спорудою і вважають, що на її місці треба облаштувати екопарк.

Нагадаємо, правоохоронці змогли затримати жінку, яка вдарила журналістку телеканалу NewsOne Дарину Білера по обличчю під час прямого ефіру.

Раніше Знай.ua повідомляв, що у Києві поліція затримала зловмисників, які напали на суддю Сергія Дячука.

Також Знай.ua писав, у ніч на 15 вересня група невідомих з гвинтівок і пістолетів розстріляв людей у центрі Мехіко.