Деснянський районний суд Києва виніс рішення по колишньому бійцю АТО Дмитру Балабусі, який у лютому зарізав чоловіка на зупинці біля метро "Чернігівська". Балабуха засуджений на дев'ять років позбавлення волі.

Про це повідомляється на сторінці Facebook націоналістичної організації C14.

"Дмитро Балабух визнаний винним у вчиненні кримінального злочину передбаченого частиною 1 статті 115 КК України. Крім того, він буде позбавлений військового звання молодшого лейтенанта. Строк відбування покарання обчислюється з 10.02.2018 року", - передає УНН.

Крім цього Балабуха буде зобов'язаний виплатити:

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
  • 81,2 тисячі гривень на поховання;
  • 1300 гривень щомісяця на кожну дитину до їх повноліття;
  • 150 000 гривень, 200 тисяч гривень та 200 тисяч гривень – компенсація родині Юрченко;
  • 60,8 тисяч гривень – судові витрати.

У С14 абсолютно незгодні з рішенням суду.

"Ганьба такому суду та прокурорів. Будемо подавати апеляцію, щоб пом'якшити вирок", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, конфлікт стався на зупинці маршрутки біля метро "Чернігівська". Загиблого чоловіка звали Руслан Юрченко, він працював кухарем. Як повідомляють очевидці, конфлікт відбувся через те, що АТОшник намагався зайти в автобус без черги.

Після цього офіцер купив кухонний ніж в найближчому магазині і вдарив Юрченка в спину, коли той заходив в маршрутку.

Пізніше з'ясувалося, що Балабуха був контрактником 72-ї окремої механізованої бригади, яка брала активну участь в АТО.

Нагадаємо, махове колесо фейкових свідчень нібито схопленого в "ДНР" Олександра Погорєлова, який зізнався у вбивстві Захарченко, продовжує стрімко набирати обертів.

Як повідомляв Знай.ua, у ніч на 15 вересня, у Києві чоловік влаштував погром у кафе на вулиці Васильківській. Зараз вже відомо, що продавець відмовився продавати алкоголь чоловікові, після чого він розгромив кафе і кинув туди димову шашку.

Також Знай.ua писав, у Києві літня жінка побила 11-річну дівчинку за те, що та викинула шматок пінопласту в сміттєвий бак. Потім накинулася з кулаками на її батька.