П'ять пакетів загальною вагою 5,4 кг виявили в аеропорту у валізі транзитного пасажира, що летів з Варшави в Тель-Авів.

В столичному аеропорту Бориспіль працівники прикордонної служби виявили і вилучили партію кокаїну вагою п'ять кілограмів. Про це в середу, 19 вересня, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Фото 1 из 5.
Фото 2 из 5.
Фото 3 из 5.
Фото 4 из 5.
Фото 5 из 5.

Наркотики були виявлені увечері 18 вересня під час перевірки багажу, який слідував транзитом з Варшави в Тель-Авів. Зокрема, після того, як на одну з валіз пасажирів спрацювала службова собака, багаж вилучили на детальну перевірку, в ході якої в подвійній стінці виявили п'ять пакетів з 5,4 кг білого порошку (попередньо – кокаїну).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що протягом липня-серпня цього року на столичних будинках масово почали з'являтися графіті нарко-реклами. Судячи з сучасними коментарями у соцмережах, ця тенденція спостерігається і досі. А в тому, що можна легко знайти різні види наркотиків, не виходячи з дому, Знай.uа переконалися особисто. Інтернет рясніє відповідними пропозиціями. Тому ми вирішили з'ясувати, чи ведеться відстеження онлайн-дилерів і яке покарання загрожує розповсюджувачам, схопленим "на гарячому".

Відгуків про появу все нових і нових малюнків в кінці липня стали додаватися відгуки про факти нарко-збуту в дії.

"Я живу на першому поверсі, тому добре чую, що відбувається біля входу в під'їзд. Кілька разів під вікнами сусіда хлопці лазили в капюшонах - шуршало під підвіконням, то там залишали. А потім туди ж підійшов якийсь інший хлопець і 5 хвилин щось намацував у тому ж місці, постійно озираючись по сторонах. Десь за два тижні історія повторилася"

Нагадаємо, копи зловили "гастролера" Путіна, який збував українцям наркотики.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в порту бельгійського міста Гент поліція перехопила близько двох тонн кокаїну.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у місті Бориспіль Київської області два раніше судимі-хіміки-наркоторговці створили лабораторію з виготовлення синтетичного наркотику амфетаміну.