Протягом двох тижнів пасажири не зможуть користуватися популярною станцією метро. На станції "Політехнічний інститут" вводіться обмеження на вхід на час проведення ремонту.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської адімінстрації.

Станція не буде працювати з 24 вересня по 5 жовтня. Це пов'язано з плановим ремонтом ескалатора.

"Політех" закриватимуть на вхід у робочі дні з 07:45 до 10:45 години.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Проте на вихід станція буде працювати в звичайному режимі. Це дозволить не допустити великого скупчення людей. КП "Київський метрополітен" рекомендують пасажирам завчасно переглянути свої маршрути і вибрати більш зручний вхід в метро на найближчих станціях: "Шулявська", "Вокзальна" тощо.

Також киян та гостей столиці просять выднестися з розумінням до тимчасових незручностей.

Ескалатор

Нагадаємо, що у столиці біля станції метро Шулявська почався справжній армагеддон – купа техніки та робочих ламають все на своєму шляху. Там взялися демонтувати відомий ринок. Так, спецтехніка вже зрівняла з землею популярні кіоски, які раніше привертали увагу покупців дешевими товарами.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві, 17 вересня, на перетині вулиць Вадима Гетьмана та Виборзькій, неподалік від Шулявського мосту, посеред дороги в асфальті з'явилася величезна яма, яку кияни жартома охрестили дорогою в пекло.

Також Знай.ua писав, що столичний забудовник багатоповерхівок вирішив, що й набережна належить йому, тому відгородив пішохідну зону парканом. Тепер простим киянам не доступне навіть озеро.

Також ми писали про те, що кримінальні провадження щодо комунальних структур України якщо не рідкість, то принаймні не часто завершуються справедливо. Втім, нещодавно Головне управління Національної поліції столиці почало розслідувати незаконні оборудки на тендерах КП "Київпастранс".