Правоохоронці змогли затримати жінку, яка вдарила журналістку телеканалу NewsOne Дарину Білера по обличчю під час прямого ефіру.


Така інформація стала відома від прес-служби поліції Києва.


«Жінку, яка в ході прямого ефіру завдала ударів журналістці, доставили в управління поліції. На даний момент з нею проводяться слідчі дії», - уточнюється в повідомленні.


За фактом нападу на знімальну групу каналу відкрито кримінальну справу. Дії злочинців правоохоронці розцінюють як перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Нагадаємо, сьогодні, 17 вересня, в ході зіткнень біля будівлі Генпрокуратури, мітингувальники кидали в знімальну команду каналу NewsOne яйця. В цей час невідома завдала ударів кореспондентці каналу Дарині Білера по обличчю і вуху. Те, що відбувається, потрапило на відео. Як зазначає постраждала, у неї значно погіршився слух після удару. До того ж, дівчина поскаржилася на образи з боку чоловіків, бажання відібрати мікрофон, а також бездіяльність правоохоронних органів. Останні, за словами дівчини, стояли в стороні, а пізніше попросили більше не з'являтися під будівлею Генпрокуратури.


Раніше Знай.UA повідомляв про те, що в Києві був затриманий детектив НАБУ, який у власній машині курив марихуану. Як стало відомо, з собою у чоловіка ще було 5 грамів наркотику. При собі чоловік тримав посвідчення антикорупційного відомства. Уточнюється, що чоловіка затримали відразу ж на місці інциденту.


Також Знай.UA писав про те, що Шевченківський суд міста Києва виніс рішення про арешт активів нардепа з Одеси після заяви його колишнього партнера по бізнесу. Як з'ясувалося, причиною стала підробка підпису останнього, і переоформлення бізнесу на одну особу. Так, були арештовані п'ять об'єктів: ЦУМ, магазини, парковка, торговий центр, склади і бази відпочинку. Уточнюється, що підпис був підроблений в момент перебування потерпілого на лікуванні в Ізраїлі.