В суботу, 15 вересня, у Подольському районі столиці поліцією було затримано громадянина Росії, який мав при собі речовини, схожі на наркотичні.

А саме – на амфетамін, марихуану та невідому кристалічну речовину, йдеться в повідомленні правоохоронців.
У відділі комунікації поліції м.Києва також додали, що близько опівночі на вул.Братська група швидкого реагування звернула увагу на двох підозрілих чоловіків.

Дивна поведінка невідомих виявилась у різкій реакції на поліцію - тільки помітивши патрульний автомобіль, вони розвернулися й поспішили у протилежному напрямку.
Копи наздогнали пішоходів і в присутності понятих провели поверхневий огляд.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час обшуку у одного з чоловіків у сумці виявили розфасовані в пакетики речовини, схожі на наркотичні.
Вилучені речовини передані експертам для подальшого дослідження.

"Наразі вже встановлено, що зловмисник - 40-річний громадянин Російської Федерації, на території України проживає з 2009 року, посвідки на тимчасове місце проживання не має", - повідомив командир полку поліції особливого призначення №1 Руслан Цикалюк.


Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

наркотики


Наразі поліція встановлює, звідки чоловік дістав наркотики і з якою метою він їх зберігав.


Нагадаємо, нещодавно в Києві затримали злочинну групу з двох військовослужбовців однієї з частин ЗСУ та одного цивільної особи за збут наркотиків.

ЗСУ


Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону.
Відзначається, що затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну.

Військова прокуратура


Як повідомляв раніше Знай.ua, у місті Бориспіль Київської області два раніше судимі-хіміки-наркоторговці створили лабораторію з виготовлення синтетичного наркотику амфетаміну.

Затримання наркодилерів


Також Знай.ua писав про те, що у світових ЗМІ не закінчуються новини про партію кокаїну із символікою правлячої партії Російськї Федерації "Єдина Росія", що знайшли у Бельгії, а в мережі продовжується бурхливе обговорення ситуації.