В українській столиці, на вулиці Саксаганського нахабний або неуважний водій залишив свій автомобіль прямо на пішохідному переході.

Фотографію з місця дикого інциденту опублікував Telegram-канал "ХК".

"...Бажаємо всього погано. Щоб ти все життя їздив по київським дорогам", - йдеться у підписі до світлини.

Варто нагадати, що в мережі з'явилося відео з черговим автохамом, яке не на жарт розгнівало киян. На кадрах видно, як нахабні молодики на авто заїхали прямо на пішохідний міст у Києві.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Автор відео Кирило Максимов спочатку опублікував ролик на своїй сторінці в Facebook, але згодом видалив. Відео зняли пасажири з салону автомобіля. На ньому видно, як машина заїжджає на міст з боку Труханового острова і мчить на великій швидкості по пішохідній зоні до правого берега.

Перехожим, які, звичайно, ніяк не очікували побачити тут авто, довелося різко тікати з дороги. У свою чергу, нахабні хлопці в машині сприйняли це як забаву. На фоні також чути сміх. Користувачів соцмереж обурила така поведінка знахабнілих мажорів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нардеп Андрій Тетерук зробив на своїй сторінці в соцмережі репост фотозвіту покарання водія маршрутки, який відмовився надати пільговий проїзд матері загиблого в АТО бійця.

Як пише депутат, він дізнався про обурливу поведінку водія і запропонував побратимам, учасникам АТО публічно його "виховати". В результаті водія маршрутки поставили на коліна перед матір'ю загиблого бійця і змусили цілувати їй руки.

"Вважаю, що кожен з нас повинен з повагою ставитися до Захисників України, як живих, так і загиблих. Треба виховувати повагу щодня", - написав у соцмережі Тетерук.

Зазначимо, що про подію розповіла сама жінка – Леся Горбенко. Вона повідомила, що в маршрутці всі пасажири автобуса виявилися "сепаратистами", а поліція на дзвінки не відповідала: "Ми в цій країні безправні й беззахисні. Такі як ми заважають їм жити", - резюмувала жінка.

Нагадаємо, герой парковки підштовхнув киян на страшний злочин.

Як повідомляв Знай.uа триколор і характерна поза: в мережі показали, яке неподобство їздить дорогами України.

Знай.uа писав, черговий когут парковки побив усі рекорди зарозумілості.