У ніч на 15 вересня, в Києві чоловік влаштував погром в кафе на вулиці Васильківській.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що продавець відмовився продавати алкоголь чоловіку, після чого він розгромив кафе та кинув туди димову шашку.

Крім того власник кафе відзначив, що відразу після відмови у продажу алкоголю чоловік схопив камінь та кинув у вітрину магазину. Після цього він знайшов палицю та почав нею розбивати все, що попадалось йому на очі.

Більше того відомо, що чоловік і раніше громив кафе, так незадового до цього інциденту він також кинув камінь та розбив скло.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу прибулі на місце злочину правоохоронці опитали всіх свідків та провели відповідні слідчі дії, проте коментувати відповідні події навідріз відмовились.

На даний момент вони встановлюють особу нападника. На щастя, в результаті погрому ніхто не постраждав.

Разом з тим варто відзначити, що раніше на вулиці Хрещатик у Києві стався кричущий випадок. У четвер, 6 вересня, натовп підлітків напав на представників ЛГБТ. Одного з хлопців тричі вдарили ножем у груди.

Наразі вже відомо, що скандальний інцидент стався близько 5 ранку.

Так, за словами постраждалих, які відносять себе до представників ЛГБТ спілоноти, вони відпочивали на лавочці, після відвідин одного зі столичних нічних закладів. Проте у цей же момент до них підійшло кілька підлітків.

Вони відразу ж почали проявляти агресію до пари та у недосить стриманій формі коментувати їх зовнішній вигляд та всіляко ображати, роблячи найбільший акцент на нетридиційній сексуальній орієнтації.

Вже незабаром між обома компаніями зав'язалася бійка, в результаті якої підлітки дістали ніж і три рази жорстоко вдарили одного з геїв в область серця.

Але і на цьому натовп розлючених підлітків не зупинився, вони відібрали у потерпілого мобільний телефон і почали розпивати спиртні напої на лавочці неподалік від місця події. Наряд поліції, яка прибула за викликом не склало труднощів знайти зловмисників. Побачивши копів, підлітки почали викидати всі речові докази. Один ніж вони викинули в клумбу, другий — в урну поруч з лавкою, а вкрадений телефон — в кущі.

Правоохоронці одягли на хлопців наручники і почали чекати слідчо-оперативну групу. В цей час супутниці молодих людей влаштували істерику, матюкалися і вели себе неадекватно. А хлопці кричали, що вони ні в чому не винні і нікого не чіпали. Прибулі на місце події слідчі провели поверхневий огляд підлітків на наявність у них ножів та іншої зброї, після чого забрали хлопців у відділення поліції.

У Києві на електричку напали вандали з фарбою і камінням

Нагадаємо, загадкове вбивство в Києві шокувало навіть досвідчених копів.

Як повідомляв "Знай.ua", неадекват порізав пасажирку і втік.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві неадекватна пенсіонерка розправилася з дитиною.