У мережі з'явився відеозапис пограбування у Києві. На одній з вулиць столиці в районі Троєщина у чоловіка поцупили барсетку.

Відповідний ролик був опублікований на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що крадіжка сталася у середу, 12 вересня.

"Ці двоє вкрали барсетку батька, поки той на хвильку відволікся. Сталося все на Троєщині. Може хто знає їх? Допоможіть, пліз, там дуже важливі документи були" йдеться у підписі до відео

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще

12.09.2018 эти двое украли украли барсетку отца, пока тот на минутку отвлёкся. Произошло всё на Троещине. Может кто знает их? Помогите, плиз, там очень важные документы были.

Posted by Киев Оперативный on Friday, 14 September 2018

Нагадаємо, в Калузькій області (Росія) затримали чотирьох громадян з країн ближнього зарубіжжя, які пограбували продовольчий магазин. За інформацією МВС їм від 19 до 26 років, але інтелектом вони, м'яко кажучи, не вражають. На епічних кадри з камер відеоспостереження видно, що хлоп'ята явно вибрали не найбільш подхододящий вид діяльності.

Російські ЗМІ повідомляють, що малолітні злочинці встигли (що дивно) зробити не одне пограбування.

"За наявною інформацією, перший розбій був здійснений в Обнінську. Рано вранці кілька людей увірвалися в приміщення продовольчого магазину, де, погрожуючи зброєю працівникам, вчинили розкрадання грошей з каси, після чого зникли з місця події" повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" в різних регіонах України почастішали випадки крадіжки гаджетів. При цьому за багатьма з цих злочинів стоїть банда з кількох людей, які крадуть смартфони і планшети прямо з прилавків.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима. Користувачі мережі "дізналися" злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".