У мережі з'явилося відео з черговим автохамом, яке не на жарт розгнівало киян. На кадрах видно, як нахабні молодики на авто заїхали прямо на пішохідний міст в Києві, передає ТСН.

Автор відео Кирило Максимов спочатку опублікував ролик на своїй сторінці в Facebook, але згодом видалив.
Відео зняли пасажири з салону автомобіля. На ньому видно, як машина заїжджає на міст з боку Труханового острова і мчить на великій швидкості пішохідною зоною до правого берега.

Відео можна переглянути за посиланням https://styler.rbc.ua/rus/zhizn/polet-normalnyy-kieve-avtoham-prokatilsya-1536943719.html

Перехожим, які, звісно, ніяк не очікували побачити тут авто, довелося різко тікати з дороги.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


У свою чергу, нахабні молодики в машині сприйняли це як забаву.

"Все нормально, хлопці. Політ нормальний" - прокоментував небезпечну витівку один з присутніх в авто.

На тлі також чути сміх.
Користувачів соцмереж збурила така поведінкою знахабнілих мажорів.


Нагадаємо, нещодавно на вулиці Володимирській в Києві жорстко покарали нахабного водія, який припаркував свій автомобіль, перегородивши дорогу спеціальній техніці рятувальників.


Відповідні фото з місця події опублікували у спільноті "Київ оперативний".


Як повідомляв раніше Знай.ua, київські "автохами" не перестають "радувати" мешканців та гостей столиці своїми зарозумілими витівками та паркуються вже навіть серед дороги.
Про це повідомляє Telegram-канал ХК.

"Красава! Стій - чекай, поки в тебе влетить такий же е*лан", - зазначено у підписі.


Разом з тим варто відзначити, що за порушення правил паркування на вулицях українцям загрожують штрафи в розмірі 255, 510 і 1020 гривень: яку конкретно суму доведеться викласти, залежить від того, де саме власник залишив свою машину.

Відтак за паркування у невстановлених місцях водіям доведеться викласти від 255 гривень. Наразі вже відомо, що в основному будуть карати водіїв, які залишили свого сталевого коня на пішоходному переході, газоні, перехресті та тротуарах.


Також Знай.ua писав про те, що чергові автохами в Києві окупували зелену зону, проїхавши повз шлагбаума. Про це повідомляє спільнота "Русанівка" у соцмережі.