Свій гнівний пост в профілі на Фейсбук опублікував киянин Антон Погребняк.


Як стало відомо, причиною гніву стала всього одна каса, яка працює в годину-пік в тільки що побудованому магазині.


"У мене питання до керівництва Ашану на проспекті Правди 104. Поясніть, ви садисти, збоченці або просто дебіли? Лише два місяці тому ви закрили Топмарт з гнилою картоплею і під феєрверки з повітряними кулями був відкритий новий "Мій Ашан". Проведена така робота, закопані +- поля ляма в редизайн, а ви садите на 5 касах 1 касира в 7:30 вечора в спальному районі!", - пише розгніваний чоловік.


Також він просить відповісти, що потрібно зробити, щоб ввечері в "годину пік" з 5 кас працювало хоча б дві.

У меня вопрос к руководству #ашан на проспект Правды 104. Скажите, вы садисты, извращенецы или просто дебилы? Всего два...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Posted by Anton Pogrebniak on Tuesday, 11 September 2018


Нагадаємо, раніше стало відомо, що покупці були шоковані цінами в Ашані. Один і той же товар міг бути з різними цінниками. В одному з телеграм-каналів було викладено фото, на якому стоїть абсолютно різна ціна на сухе вино. На одному ціннику значиться вартість в 111 гривень, а на іншому – 89. Тобто різниця складає цілих 22 гривні. Як стверджує автор фото, відстань між стійками становило близько одного метра.


Раніше Знай.UA повідомляв, що невідомі в канадському місті Торотно відкрили вогонь у торговельному центрі. Як стало відомо, поліцейські відразу ж провели евакуацію всіх, хто був всередині будівлі, а також закрили торговий центр, проте без постраждалих не обійшлося.


Також Знай.UA писав про те, що торговий центр "Квадрат" у Києві потрапив в неприємну проросійську історію, продаючи дитячі іграшки із символікою Російської Федерації.