У Києві, в районі Куренівки сталась серйозна аварія неподалік від стадіону "Спартак".

За попередніми даними, зіткнулося два легковика, Daewoo Lanos і Toyota Camry, - про це інформує "Вести".

В результаті ДТП рух по вулиці Кирилівській в бік метро "Лук'янівська" повністю паралізований, багатьом пасажирам довелося діставатися пішки.

ДТП

Ні легкові автівки, ні десятки тролейбусів, ні інші транспортні засоби не можуть об'їхати місце аварії. На місця наразі спостерігається затор довжиною у кілька кілометрів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За попередніми даними постраждалих в ДТП немає. На місці працють патрульні, всі обставини з'ясовуються.

ДТП, транспорт

ДТП

ДТП

Нагадаємо, на під'їзді до міста Томашув-Любельський (Польща) зіштовхнулися дві машини, у салоні обох знаходилися українці. В результаті сильно травмувалась молода жінка, її терміново госпіталізували.

Як повідомляв Знай.ua, правоохоронці завершили розслідування резонансної ДТП на бульварі Лесі Українки в Києві, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка. Підозрюваному та його захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування.
Речниця прокуратури Києва Надія Максимець уточнила, підозрюваний ознайомився з матеріалами справи та чекає на рішення суду.

Також Знай.ua писав, що у Київському районному суді Харкова сьогодні продовжили розглядати справу про ДТП на вулиці Сумській в жовтні 2017 року, в результаті якого загинули шість чоловік. Так, наразі вже відомо, що спочатку на засіданні обговорили підсумки розшуку лікаря-нарколога, яку шукали працівники поліції за дорученням суду.