В Оболонському районі Києва у супермаркеті
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Нещодавно у
"Тиждень тому взяв тут домашньої ковбаси, і кинув в морозилку. Думав, наївний, приготую, смачно буде. Угу, г*вно на лопаті! Ригав півночі, від виклику швидкої втримала лише думка про те, що промивати шлунок будуть точно через ж*пу. Загалом – дякую "Сільпо" за незабутню, романтичну нічку. Самі жеріть своє м'яско", - йдеться в коментарі до фото.
Коли вибираєте будь-яке м’ясо в супермаркеті – беріть тільки з задньої частини холодильника.
Там не тільки прохолодніше а й м’ясо завжди свіже, оскільки в працівників супермаркетів є своє так зване професійне "правило" – продукти, в яких виходить термін придатності, завжди потрібно класти ближче до покупця аби уникнути збитків.
Якщо ви не збираєтесь готувати м’ясо протягом двох-трьох днів – зберігайте його морозильній камері.
Ніколи не розморожуйте м’ясо при кімнатній температурі, покладіть його в миску, накрийте пакетом або харчовою плівкою і дайте відтанути в холодильнику.
Завжди використовуйте окремі тарілки для сирого і приготованого м’яса.
Пам’ятайте, вживання погано просмаженого м’яса піддає вас серйозному ризику зараження бактеріями, тому обов’язково доводьте його до безпечної температури: більшість бактерій гинуть при температурі 60-82°С.
Завжди добре мийте руки, ножі та інший посуд, аби позбутися від будь-яких бактерій до і після приготування їжі.
Дивіться: шокуючий експеримент із м’ясом
Як повідомляв
Також