У Києві в районі метро Осокорки невідомий хлопець вирішив побити скляні двері супермаркету. Про це повідомляє "Київ оперативний".

Інцидент стався у ніч на 10 вересня.

Бійця зафіксувала камера відеоспостереження. На записі видно, як він, виходячи з супермаркету, став штовхати ногою скляні двері. Після відійшов, але повернувся й розбив в них скло.

Вночі у нерівний двобій із дверима вступив не дуже адекватний хлопчина в АТБ на Мішуги. Ніхто часом його не знає?

Posted by Киев Оперативный on Sunday, 9 September 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві пасажир маршрутки напав з ножем на молодшого супутника. Це сталося в автобусі на маршруті 589.

Про це повідомляє Київ оперативний.

За наявною інформацією, п'яний чоловік вів себе зухвало і заважав іншим пасажирам. Один з них зробив порушнику спокою зауваження. Агресивний чоловік дістав ніж і вдарив ним хлопця.

Потерпілого госпіталізували, нападника затримали. У крові злодія виявили величезну концентрацію алкоголю – 2,7 проміле.

Разом з тим варто зазначити, що місто Черкаси вразила дивна ситуація з нахабним маршрутчика.

Водій міської маршрутки відмовився перевозити пасажирів з дитячими колясками.

Незграбний інцидент переріс у словесну перепалку між водієм і пасажирами і ледь не закінчився диким махачем. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих жителів у соціальних мережах.

За даними користувачів, конфлікт стався пізно увечері 19 серпня в міському маршрутному таксі №22.

"В напівпорожній маршрутці їхали три пасажира з колясками. На зупинці одні з коляскою вийшли, а ще одні хотіли зайти. Але кондуктор підняла крик, що не пустить в салон ще одну коляску, бо тут їх вже і так багато. Потім її підтримав водій вимкнув в салоні світло, заявивши, що нікуди далі не поїде з чотирма колясками в салоні", – розповів очевидець.

При цьому він додав, що пасажири в салоні підтримали людей з колясками, поступилися їм місце і просили водія продовжити рух далі по маршруту.

Нагадаємо, у столиці неадекват накинувся на натовп з ножем, четверо у критичному стані.

Раніше Знай.ua повідомляв, неадекват влаштував криваву різанину на столичному вокзалі, жорстке відео.

Також Знай.ua писав, жінка з мачете накинулася на перехожих у Великобританії.