Вже з’явилась інформація про те, що через підготовку та проведення бігових змагань Intersport Ukraine Run 2018, 9 вересня, буде заборонено рух транспорту вулицею Хрещатик та ще кількома центральними вулицями міста.

біг

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби патрульної поліції України.

біг

Таким чином, з 09:00 до 19:30, 9 вересня, рух заборонять за маршрутом бігових змагань: вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Михайла Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – вул. Михайла Грушевського – Арсенальна площа – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Михайла Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Михайла Грушевського – Європейська площа – вул. Хрещатик.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

графік

До слова, у Києві, починаючи від суботи, 8 вересня, буде обмежено рух на мосту Метро.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.
Чиновники наголошують, що рух транспорту буде обмежено з півночі 8 вересня в зв'язку з капітальним ремонтом мосту Метро через Русанівську протоку. Роботи будуть проводитися в кілька етапів, перший з яких передбачає ремонт двох смуг руху в напрямку центру міста.

міст-метро

"На час виконання ремонтних робіт рух транспорту буде здійснюватися по зустрічному напрямку в обидві сторони ... Роботи передбачають ремонт і посилення прогонових будов моста, ремонт опор, дорожнього покриття, тротуарів", - йдеться в повідомленні.

міст-метро

До слова, раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Давтян заявляв, що міст Метро в Києві стане аварійним через 4 роки. Зараз, за його словами, стан мосту Метро визначено як четверте, тобто обмежено працездатний.

Нагадаємо, cтало відомо, що в центрі Києва заблоковано рух через озеро на дорозі.

Як повідомляв Znaj.ua, у столиці України вже до кінця 2018 року вартість проїзду в маршрутних таксі підніметься на кілька гривень. Не так давно в Києві вже підвищувалися тарифи на проїзд в метро і наземному транспорті, однак, власники деяких маршруток відзначають, що вартість проїзду повинна знову зрости мінімум на третину.

Також Znaj.ua писав про те, що ввечері в п'ятницю, 7 вересня, в Києві сталася пожежа в гуртожитку, розташованому за адресою Волго-Донський провулок, 5.