Ввечері в п'ятницю, 7 вересня, в Києві сталася пожежа в гуртожитку, розташованому за адресою Волго-Донський провулок, 5.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що причиною надзвичайної події став вибух мікрохвильовій печі в одній з кімнат.

Крім того повідомляється, що займання сталося в кімнаті на 4-му поверсі, близько 9-ї години вечора. Мешканці гуртожитку почули вибух, після чого відчули сильний запах гару. Злякавшись, люди вибігли на вулицю. Пожежники приїхали буквально через кілька хвилин і швидко загасили вогонь.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Повідомляється, що в результаті пожежі повністю вигоріла одна з кімнат. Серйозно постраждала господиня кімнати - жінка 1977 року народження. Вона госпіталізована з численними опіками.

За попередніми даними, загоряння сталося в результаті короткого замикання мікрохвильової печі. На місці НП працюють співробітники ДСНС і поліції.

Разом з тим варто відзначити, що раніше в Одесі під днищем автомобіля декана Міжнародного гуманітарного університету виявили саморобний вибуховий пристрій.

Пристрій було встановлено на автомобіль Audi Q5, припаркований на Фонтанській дорозі.

Страшну знахідку виявив водій. На місце приїхали правоохоронці та вибухотехніки, які знешкодили саморобний вибуховий пристрій. За попередніми даними, потужність вибухового механізму була еквівалентна 475 грамам тротилу. Також інсайдер уточнив, що автомобіль належить особисто декану вишу.

Крім того варто відзначити, що бандити підірвали популярний ресторан в Івано-Франківській області. Місцева поліція зловила і затримала п'ятьох підозрюваних, які підірвали ресторан. Як стало відомо від прес-служби обласної поліції, трагедія сталася напередодні, в ніч на 6 вересня. Злочинці підірвали невідому речовину, яка сильно пошкодила будівлю ресторану.

Поліцейські витратили на пошуки підривників близько дев'яти годин. Як стало відомо пізніше, злочинці проживають в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Затриманим від 23 до 60 років.

Підірвали приміщення ресторану Старий Косів

Нагадаємо, у Києві вогонь охопив популярний бізнес-центр.

Як повідомляв "Знай.ua", у Росії палає хімзавод, рятувальники гинуть у вогні.

Також "Знай.ua" писав, що мешканці багатоповерхівки місяць жили поруч з мерцем.