В українській столиці до лав "героїв паркування" потрапив ще один безвідповідальний водій. "Герой" припаркував свою Toyota прямо на тротуарі.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які опублікував Telegram-канал DTP KIEV CHAT.

Так, на знімку можна побачити, як водій припаркувався прямо навпроти проходу для пішоходів. Люди змушені були обходити авто.

"Зате патріот...", - кепкують користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Зрозуміти можна, у водія були дуже важливі і термінові справи, а пішоходи можуть і обійти, переходячи дорогу по пішохідному переходу:)", - написав очевидець під фото.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві спалахнув черговий скандал з маршрутчиком, який виставив з автобуса мати загиблого бійця АТО. Про це зазначила Леся Горбенко на своїй сторінці в Facebook.

Зараз вже відомо, що сам інцидент стався 6 вересня о 12:15 в автобусі, який їде за маршрутом село Лютіж - площа Шевченка. Постраждала розповіла, що водій вів себе дуже грубо і не підбирав слова в спілкуванні. Більш того всі до одного пасажири автобуса стали на бік водія і жодного слова заперечення так і не вимовили.

"Всі пасажири автобуса, місцеві сепаратисти були на стороні водія. Жінки на фото кричали: "Виходьте з автобуса, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія!" Тикали, ображали, хамили", - розповідає мати загиблого Героя.

Варто нагадати, що в центрі Харкова чоловік розбив монтировкою скло в червоному кабріолеті на єврономерах. Про це повідомив блогер Віталій Бойченко в Facebook. За словами блогера, 19-річна дівчина на червоному кабріолеті в'їхала в автомобіль Jaguar 2018 року випуску.

"І все б нічого, якби не приїхав чоловік господарки "Ягуара" і не потрощив усі шибки в кабріолеті", — говорить Бойченко. — "Дівчина в істериці, в паніці". Харків'янин записав відео, на якому показав наслідки інциденту на вулиці Університетській.

Нагадаємо, страшна ДТП забрала життя культового музиканта.

Як повідомляв Знай.uа, посадили на ланцюг: у Харкові над скандальною мажоркою вчинили самосуд.

Знай.uа писав, росіянин збив дитину, щоб відправити до поліції.