У Києві в супермаркеті Fozzy відвідувачка помітила, що по готовій випічці повзають таргани. Інцидент стався за адресою проспект Степана Бандери, 23 ТЦ "Городок". Про це повідомляє Інформатор.

За словами редакції Інформатор, вони вирішив зв'язатися з керівництвом мережі магазинів і з'ясувати, чому грубо порушуються всі санітарні норми. Представники Fozzy від коментарів відмовилися, але пообіцяли дати відповідь, коли відбудеться перевірка по даному питанню.

В Киеве в гипермаркете Fozzy по продуктам ползают тараканы. Прислали взволнованные клиенты.

Posted by Информатор Киев on Wednesday, 5 September 2018

"А що це новина? Вони скрізь і всюди", "Таргани теж люблять солодке", "Це наповнювач виліз", - стали іронізувати у коментарях до відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також повідомляється, що керівництво принесло свої вибачення автору цього відео. Крім того, вони запевнили дівчину, що постійно роблять перевірки. За словами представників супермаркету, остання проводилася в ніч з 1 на 2 вересня.

Після даної ситуації в Fozzy запланували позапланову перевірку приміщення та дезінсекцію в ніч з 6 на 7 вересня.

Також у зв'язку з скаргою, керівництво супермаркету проводить переговори з адміністрацією та орендарями ТЦ "Городок", щоб організувати спільну дезінфекцію всіх приміщень одночасно і обіцяють запровадити це на постійній основі.

Раніше повідомлялося, що в телеграм-каналі ХК опублікували фотографії зі столичного мережевого супермаркету Ашан. На фото видно два цінника на один і той же товар, а саме на біле сухе вино. Один з цінників свідчить, що алкогольний напій коштує 111 гривень, а на другому написана ціна 89 гривень. Тобто різниця складає цілих 22 гривні.

Автор фотографій Богдан Дерба стверджує, що сфотографував однаковий товар з різними цінниками на полицях, відстань між якими становить близько одного метра. Чоловік, який зняв ці цінники щиро обурений тим, що побачив в Ашані.

Нагадаємо, в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.

Як повідомляв портал Знай.ua, користувачів інтернету обурив інцидент в супермаркеті, де у покупця двічі зняли з картки гроші на касі за один товар.

Також Знай.ua писав, брудні таємниці магазинів: чесний продавець показав, як не стати жертвою.