У неділю, 2 вересня, в Києві на вулиці Олени Теліги сталося ДТП за участю мотоцикла і тролейбуса. Про це очевидці аварії повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Відомо, що водій мотоцикла був госпіталізований у важкому стані.

"Серйозне мото-ДТП з потерпілими в Києві на Олени Теліги: пілот на повній швидкості врізався в тролейбус", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В результаті зіткнення мотоцикліст отримав серйозні травми і його госпіталізували до 17-ї лікарні. Про постраждалих в тролейбусі не повідомляється.

Від удару на швидкості була сильно пошкоджена передня частина мотоцикла. Також є вм'ятина на задній частині тролейбуса. Від удару також погнулися сходи на рогатому транспорті.

На даний момент на місці аварії працює поліція і встановлюються всі обставини ДТП. Рух транспорту на цій ділянці тимчасово ускладнено.

Нагадаємо, нещодавно на цій же вулиці маршрутка протаранила тролейбус.

В аварії постраждали кілька людей. Маршрутник визнав, що аварію спровокував він.

Раніше в Києві, у Солом'янському районі, мотоцикліст на смерть збив жінку і втік з місця аварії.

Цю інформацію повідомляє Еспресо.

Очевидці смертельного ДТП розповіли, що водій мотоцикла був важко травмований, але втік з місця аварії.

Нагадаємо, момент смертельного ДТП у Києві показали на відео. На кадрах з камер видно, як одного з пішоходів ледь вдалося врятуватися.

Як повідомляв "Знай. ua", відлетів на 40 метрів: жахлива ДТП у Києві згубило здоровий глузд. Обставини жахливого ДТП тепер з'ясовуватимуть слідчі.

"Знай. ua" писав, що викинув номери і втік: у Києві неадекватний "гонщик" вбив жінку. У Києві мотоцикліст на смерть збив людину і зник з місця ДТП.