Правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході в Голосіївському районі. При розслідуванні в управління поліції доставили кілька осіб для встановлення їх можливої причетності до скоєння злочину. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Як розповіли у відомстві, правоохоронці провели комплекс розшукових заходів для встановлення та затримання підозрюваних, опитали свідків, відпрацювали місце події і переглянули записи з камер відеоспостереження. В результаті в управління поліції доставили кілька осіб, які можуть бути причетними до вбивства чоловіка.

Особистість загиблого на даний момент не встановлена, оскільки жодних документів на місці не було. На вигляд чоловікові 25-30 років, був одягнений у темні джинси і синю спортивну кофту з сірим верхом. Тому правоохоронці звертаються до всіх людей, у кого протягом ночі зникли родичі, надати таку інформацію, – йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено до 15-ти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що закривавлений труп в підземці налякав киян. Невідомого в крові побачили у пішохідному переході. На місце викликали патрульних і швидку. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення в серце. На місці події працюють експерти, кінологи, обставини інциденту з'ясовуються.

Ми також писали, що 1 вересня, в Києві студент КПІ розбився на смерть. В поліції прокоментували трагедію. За інформацією правоохоронців, хлопець-першокурсник зірвався з третього поверху гуртожитку. Свідок звернувся до правоохоронців в 7 ранку. Виявилося, що загиблий — уродженець Донецької області, 18-річний студент першого курсу. За словами свідка, коли він вигулював собаку, побачив, що хлопець зірвався з третього поверху.

Нагадаємо, серійний маніяк тримає в страху весь Київ, люди боятися виходити на вулицю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що маніяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві батьки зловили і побили чоловіка, який займався розбещенням малолітніх.