Біля Верховної Ради, на перехресті вулиць Шовковична та Грушевського, відбулася серйозна ДТП за участю автомобіля таксі.


Фото з місця аварії опублікував "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.
На фото видно, що в ДТП потрапили авто Suzuki Jimny і автомобіль Mitsubishi служби таксі Uklon.
В результаті аварії у Suzuki пом'ятий бік, а у Mitsubishi значно деформовано передню частину.


Хто з водіїв порушив правила дорожнього руху, поки невідомо. Також немає даних щодо постраждалих в результаті ДТП.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Нагадаємо, страшна дорожньо-транспортна пригода сколихнула Одесу. Жінка-водій збила пішоходів, в результаті чого загинула маленька дитина. А в лікарні померла ще одна постраждала, яка перебувала в комі.


Про це повідомляють представники Нацполіції області.
За інформацією поліцейських, за кермом Toyota перебувала 68-річна жінка.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху") Кримінального кодексу України. Жінку-водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває слідство.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: на Набережній Перемоги легковий автомобіль "Škoda" на чималій швидкості протаранив зупинку громадського транспорту.


Як повідомляє портал Рoliteka, в результаті трагедії одна жінка загинула, ще двоє людей отримали травми і поранення: дівчина, яка чекала на транспорт, і водій легковика. Карета швидкої допомоги забрала потерпілих до лікарні.

Очевидці розповіли, що аварія сталася в результаті невдалого розвороту легковика. Удар був такої сили, що жителі прилеглих будинків подумали про вибух. Прибулі на місце події працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій змушені були залити перевернуте авто з вогнегасників, оскільки небезпека вибуху була досить високою.


Також Знай.ua писав про те, що у Підмосков'ї сталась жахлива аварія. Іномарка на величезній швидкості зачепила зустрічне авто та знесла трьох пішоходів, які стояли на світлофорі.