У суботу, 1 вересня, в Києві студент КПІ розбився на смерть. У поліції прокоментували трагедію.

За інформацією поліції, хлопець-першокурсник зірвався з третього поверху гуртожитку. Свідок звернувся до правоохоронців в 7 ранку. Про повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу ГУНП Києва.

Виявилося, що загиблий — уродженець Донецької області, 18-річний студент першого курсу. За словами свідка, коли він вигулював собаку, побачив, що хлопець зірвався з третього поверху. Припускають, що таким чином він намагався потрапити в кімнату гуртожитку. За фактом загибелі студента розпочали кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією — нещасний випадок.

Вчора, 31 серпня студенти КПІ відзначали початок навчального року, день першокурсника та 120-років з дня відкриття університету. На території студентського містечка були масові гуляння.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

кпі

"В одному з гуртожитків КПІ бурхливо відзначили початок навчання. Сам впав чи допомогли - хз. Аж мороз пробирає від фото", - написали на каналі.

Також ми раніше писали, одіозного ватажка ДНР Олександра Захарченко, який загинув сьогодні, 31 серпня, вже встиг "оплакати" Путін заявою про "співчуття родині та жителям ДНР".

Ким же насправді був Захарченко і чим він запам'ятався українцям? Які злочини за чотири роки "правління" ДНР встиг накоїти головний ватажок сепаратистів?

Вночі 1 вересня у Києві в Голосіївському районі виявили тіло чоловіка без ознак життя. Про це повідомляють ЗМІ.

Невідомого в крові побачили у пішохідному переході. На місце викликали патрульних і швидку. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення в серце. На місці події працюють експерти, кінологи, обставини інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, Путін відреагував на загибель Олександра Захарченко.

Як повідомляв раніше Знай.uа, за даними місцевих ЗМІ ДНР, голова Народної Ради ДНР Денис Пушилин звинуватив у вбивстві глави "ДНР" Олександра Захарченко українську сторону.

Знай.uа писав про те, що в Донецьку стався вибух у кафе "Сепар", в результаті одна людина загинула.