Мобільний оператор «Київстар», один із трьох провідних на ринку телекомунікацій в Україні, анонсував чергові зміни в тарифах, які набудуть чинності з 16 вересня 2024 року. Як вплинуть ці нововведення на споживачів та які нові можливості з'являться?

З 16 вересня «Київстар» вводить нові ціни на тарифні плани для деяких своїх послуг. Зокрема, тариф «SIM для пристроїв» коштуватиме 100 грн, а стартовий пакет «Smart SIM» – також 100 грн. Компанія пояснює цей крок необхідністю продовження інвестицій у розвиток інфраструктури, що включає встановлення додаткових джерел живлення та генераторів для стабільного забезпечення зв’язку.

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Раніше оператор уже оголошував про зміни у тарифах, які стосуються таких пакетів як:

Ціни будуть підвищені не тільки для базових тарифів, але й для контрактних пакетів, що включають додаткові сервіси та послуги. Крім того, користувачам тарифу «Максимальний Безлім 2019» запропонують нові функції, такі як можливість вибору «Суперсили» та послуга «Роумінг як вдома». Це особливо важливо для тих, хто часто подорожує за кордон і хоче залишатися на зв’язку без зайвих витрат.

Нагадаємо, Lifecell приголомшив новими тарифами на зв'язок та інтернет: хто зможе суттєво заощадити

Раніше ми розповідали, що вартість дзвінків від Київстару змінюється: чого очікувати з 11 вересня

Також, інтернет подорожчає, а якість погіршиться: з чим це пов'язано