Українців закликали покращити свою платіжну дисципліну, щоб уникнути проблем через проігноровані комунальні платіжки. Відповідне звернення з'явилося на сайті комунального підприємства "Дніпроводоканал".

Побутових споживачів попередили, що за неоплачені рахунки комунальники почали відключати послуги, зокрема, водопостачання. Щоб повернути воду в квартиру, доведеться не тільки погасити борг, а й понести додаткові витрати.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

"Тепер для відновлення постачання води, споживачам необхідно не тільки повністю погасити заборгованість, але й оплатити послуги відключення та повторного підключення. Такий непопулярний крок є необхідним для підтримання балансу між наданими послугами та отриманими коштами", - йдеться у повідомленні.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

У "Дніпроводоканалі" порекомендували клієнтам уникати прострочення платіжок та вносити плату щомісяця до 20 числа. Це просте правило допоможе уникнути непорозумінь та негативних наслідків.

Українці застерегли, що несвоєчасна оплата рахунків ставить під загрозу стабільну роботу комунальних підприємств. Тому своїми ж діями можна залишити себе без зручностей.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, щоб не переплачувати за воду: українцям нагадали простий, але важливий нюанс.

Також наш портал інформував, розбіжності у розрахунках, заборгованість чи переплата: як уникнути казусів у комунальних платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.