Мер Києва Віталій Кличко привітав збірну України з футболу з перемогою. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Віталій Кличко похвалився футболкою від нової форми збірної України з футболу і привітав вітчизняних спортсменів з перемогою над збірною Кіпру.

Віталій Кличко опублікував фотографії з футболками від нової форми збірної України, яка набрала великий резонанс у спортивній спільноті через знамените національне привітання: "Слава Україні! Героям слава!".

На опублікованому фото можна побачити Віталія Кличка у футболці збірної України з футболу синього кольору, а також жовтий варіант цієї форми.

У підписі до публікації Віталій Кличко підкреслив, що дана форма дає українцям настрій на перемогу і привітав збірну України з футболу з перемогою над збірною Кіпру.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Друзі! Коли форма додає духу і волі до перемоги! Вчора вперше в новій формі, яка вже викликала великий резонанс, збірна України вийшла на товариський матч зі збірною Кіпру. І блискуче перемогла з рахунком 4: 0. Вітаю і дякую нашим футболістам! Україна переможе! У широкому сенсі! Слава Україні!"- написав Віталій Кличко.

Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook

Нагадаємо, що Садовий заявив про будівництво крематорію у Львові: "Вибір кожного"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Добкін показав харків'янам кращого друга: "Нереальні пацани"

Також, "Знай.uа" писав, що Терехов пообіцяв харків'янам "людські" тарифи перед виборами