У Києві розшукують родичів літнього чоловіка. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний".

У Київську міську клінічну лікарню №9 доставили літнього чоловіка з втратою пам'яті.

Чоловік назвався Василенко В. Г., проте не факт, що він вказав реально ім'я. У зв'язку з цим медики розшукують родичів чоловіка або тих, хто може підтвердити його особу.

До публікації також додали знімок чоловіка, за яким його можна впізнати. На знімку можна побачити літнього чоловіка віком на вигляд від 50 років, який одягнений в блідо-салатовий светр на замку, сині штани і чорний головний убір.

"Увага! Пошук родичів! Сьогодні лікарі привезли цього чоловіка до КМКЛ # 9 . Нічого не пам'ятає. Назвався Василенко В. Г., але не факт, що це так. Може хто впізнає дідуся?"- зазначено в публікації. - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, що з центру реабілітації під Києвом втекли двоє підлітків, копи збилися з ніг у пошуках: "Богданчик, Юрочка, де ж ви?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві пропала юна красуня з губами Джолі-шкірянка і рожеві кеди