Киянка не може зняти арешт з рахунку в Ощадбанку. Про це жінка написала на порталі Мінфіну.

Жінка повідомила, що її рахунок в Ощадбанку був заарештований. Однак виконавча служба відправила постанову про зняття арешту. Не дивлячись на це банк досі нічого не зробив.

"23.04.2021 выконавчою службою було відправлено в Ощадбанк міста Київ, постанову про зняття арешту з мого рахунку. Але до 24.05.2021 банк так і не зняв арешту. Писала раніше вам, ви дали відповідь що прийшла постанова про зняття частково арешт з рахунку, а банк частково не знімає арешт. Мною було звернення в выконавчу службу і мені надана постанова і там написано зняти арешт з рахунку і не слова не написано частково (чого тоді банк бреше ?)"- написала жінка.

Після цього жінка додала, що з її рахунку Ощадбанк зняв дитячі виплати на суму 11 900 гривень і попросила Мінфін розібратися в даній ситуації.

"26.05.2021 виконавцем було відправлено повторно постанову для зняття арешту і повернення грошей які банк зняв не зрозуміло куди в сумі 11900 (а на хвилинку це дитячі виплати.(). Питання Чого банк каламутить і яка причина не знімати арешт з мого рахунку. Якщо було надіслано 2 постанови, то ви розберетеся." - додала киянка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скарга клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua
Скарга клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua
скарга клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua

Нагадаємо, що клієнт Monobank поскаржився на пропажу 15 тисяч з карти: "Ні крайніх, ні винних"

Як повідомляв портал "Знай.uа", курс валют на 31 Травня закріпив гривню на п'єдесталі, долар і євро знову дешевшають

Також, "Знай.uа" писав, що неадекват побив банкомат і погнув чужу машину: поліція розшукує "каратиста"