У Києві затримали популярного футболіста. Про це повідомили на порталі "Позиція".

28 травня, в Києві на бульварі Лесі Українки поліцейські зупинили Porsche 911 за кермом якого перебував колишній гравець донецького "Шахтаря" і збірної України з футболу В'ячеслав Шевчук.

Правоохоронці помітили у футболіста ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували йому пройти медичне обстеження. Однак В'ячеслав Шевчук проходити обстеження відмовився і почав грубити поліцейським.

В результаті правоохоронці наділи на Шевчука наручники і затримали його.

Затримання В'ячеслава Шевчука, кадр з відео: YouTube
Затримання В'ячеслава Шевчука, кадр з відео: YouTube
затримання В'ячеслава Щевчука, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У мережі опублікували відео, як футболіста затримують поліцейські. На ньому можна побачити, що В'ячеслав Шевчук поводиться дуже зухвало, чинить опір арешту, використовує неправомірну лексику і кілька разів голосно проситься в туалет.

"Ну дай поп*сять" - кричить В'ячеслав Шевчук.

Варто відзначити, що 28 травня, в НСК "Олімпійський" проходила презентація фотокниги до 85-річчя клубу "Шахтар" і прем'єрний показ документального фільму "Донецьк і його команда". Імовірно, В'ячеслав Шевчук повертався саме з цього заходу.

Нагадаємо, що у Харкові знищили дорогу заради тротуару, водії люті: "Рік тому заяву написали!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хрещатику скляний дощ обсипався прямо на киян, очевидці очманіли: "Жесть"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові Охорона парку Шевченка намагалася прогнати "кобзаря" , який грав на бандурі: "Мене ущемляють"