Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

У вівторок, 25 травня, знаменитість відсвяткувала в Мексиці своє 42-річчя. Телеведуча вирушила на інший континент з чоловіком Тимуром Хромаєвим.

На свіжому опублікованому знімку Єфросиніна позує на терасі своєї вілли в довгій сукні оранжевого кольору. Образ для відпустки вона доповнила красивою косинкою і сонцезахисними окулярами.

"Мрії збуваються 🎈", - підписала знімок Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"З Днем Народження ❤️ Нехай далі буде тільки краще! 🌿🌴🌈 ", "З днем особистої сили! Нехай збуваються мрії!", "Захоплююся тобою 😍 Будь дуже щаслива!", "Щастя 🧡🧡🧡🧡🧡", - привітали телеведучу користувачі соцмережі в коментарях.

скріншот коментарів

Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна проспала свій день народження: "Прокинулася в Мексиці..."

Нагадаємо, Ольга Сумська трепетно підтримала Машу Єфросиніну в її головний день: "Машуля, дорога..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова оригінально привітала Машу Єфросиніну, таке можна не всім: "Та ще коза".

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна показала дорослу доньку: вже закохуюся чоловіки.